Nordlux

Clyde 4 spotskinne, 2700K 4x350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

Clyde 4 spotskinne, 2700K 4x350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

kr 2 070,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2213530103
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
5W
X4
Clyde 4 spotskinne er en moderne lampe med innovativt design. Lampen har fire lyskilder med tre forskjellige lyseffekter fra hovedlyset i senter og en ytre ring under lampeskjermene. Et trykk på bryteren aktiverer alt lys fra senterlyset og den ytre ringen. Slå av/på hurtig for å aktivere bare senterlyset. Slå av/på andre gang for kun aktivering av den ytre ringen. Tekstiltrukket ledning.

Kan ikke dimmes med ekstern dimmer. Opereres fra vanlig veggbryter. Integrert LED-belysning.

Mål: 

Lengde: 115 cm
Bredde: 8,5 cm
Høyde: 10 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Betjening: Med step-dimmer
Sokkel: Integrert LED
Antall lys: 4
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 4 x 350 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Lysspredning: 120°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1