Meny
Meny

Nyta

Nyta-lamper gir hjemmet en eksklusiv stil

Nyta er et ungt, tysk merke med flere prisbelønte lamper i sin kolleksjon, slik som f.eks. Tilt-lampeserien. Nyta ble grunnlagt av designerne Johannes Marmon og Johannes Müller samt arkitekten Fabian Maier. De tre lysentusiastene har med sin ekspertise og store pasjon for belysning designet og utviklet en rekke flotte lamper som er kjent blant mange, og som mange har et spesielt forhold til.

Lampene til Nyta er dekorative og funksjonelle, noe som kommer tydelig til uttrykk i utvalget av produkter som de talentfulle, tyske designerne står bak. Lampene skiller seg ut fra mengden på en positiv måte og passer svært godt inn i de fleste hjem og interiørstiler, da de både gir godt lys og skaper et flott inntrykk.

Med en Nyta-lampe kan lite gå galt når du skal velge stilfull belysning, uansett om det gjelder en pendel, en vegglampe eller gulvlampe. I tillegg til den flotte Tilt-lampen, som er best kjent for skjermen som kan dreies 360°, har det tyske lampemerket også utviklet Pong-lampen som vant Design Plus Award Light+Building i 2018. Lamper fra Nyta kjennetegnes altså ved et stilfullt design som imponerer alt og alle.

Nyta
Rutenett  Liste 
Fant 23 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 23 produkter
per side
Desc