Meny
Meny

Lumini

Eksklusivt design med Lumini-lampen

Brasilianske Lumini er en av Sør-Amerikas mest kjente lampeprodusenter. Med mer enn 30 år i bransjen har dette fantastiske merket posisjonert seg som en lampeprodusent med imponerende belysningsløsninger.

Filosofien bak Luminis lamper er at lys påvirker følelsen av velvære og dermed er med på å forbedre menneskets livskvalitet. Derfor har lampeprodusenten satt seg fore å gjøre noe med nettopp dette. Det har ført til en rekke stilrene og flotte lamper, f.eks. de kjente Lumini-pendlene Bossa og Bossinha.

Lampenes flotte og enkle design, og deres helt unike funksjonalitet, har skapt stor anerkjennelse i designverdenen, noe som også har ført til en lang rekke designpriser. Med en Lumini-lampe i hjemmet kan du være sikker på å få eksklusiv design av aller beste kvalitet.

Luminis Bossa-serie (inkl. Mini og Super) samt Bossinha, som er designet av Fernando Prado, har alle det samme stilrene og flotte designet som kjennetegner pendlene til Lumini. De har imponert kunder, designere og lysentusiaster gjennom mange år. Enten du foretrekker Mini Bossa, Bossa eller Super Bossa, så har vi en Lumini-pendel som vil passe perfekt til hjemmet ditt og gi deg det du ønsker i form av stilfull og effektiv belysning.

Lumini