Darci

Darci-serien er designet av den danske designduoen Bjørn + Balle. Lampene har et kult og moderne utseende, som kan freshe opp hjemmet ditt. Materialene er av høy kvalitet, og den silkemyke, matte overflaten gir lampen et stilig utseende. Det vakre, buede lampehodet er svært fleksibelt, og justeres enkelt etter dine behov. Bruk Darci til å lese, jobbe eller bare skape den rette atmosfæren i rommet. En forsiktig berøring på bryteren slår lampen av og på

Set Descending Direction
Set Descending Direction

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1