Chors

Chors er en kjent, polsk lampeprodusent som legger vekt på moderne og innovative former i sin design. Funksjonalitet og estetikk er alltid førsteprioritet hos dette lampemerket, som lager flott og nyskapende belysning til private hjem og bedrifter. Spesielt kjent er Ambiente-lampen til Chors. Den finnes både som gulvlampe og vegglampe.

Polske Chors designer og produserer bl.a. spesialbestillinger til ulike prosjekter og firmaer, og har da også i mange år hatt fokus på nettopp dette. Av den grunn har firmaet fått en enorm erfaring og kunnskap når det gjelder LED-belysning. Dette gjør Chors-lampene til et moderne og kvalitetsbevisst valg, også når det gjelder utvikling og innovasjon.

Lampene til Chors er stort sett alle laget av metall og med LED-lys. Dette gir stilfull og effektiv belysning som samtidig er svært energivennlig. De er derfor et spennende supplement til det store utvalget av lamper hos Lampefeber da de fungerer like godt til offentlig interiør som til private hjem. Lampene til Chors er uten tvil innovative og flotte, og passer perfekt inn i mange forskjellige omgivelser.

Chors
Set Descending Direction
  1. Illu 60 vegglampe, LED 2700K, 35 / 65 cm
    Illu 60 vegglampe, LED 2700K, 35 / 65 cm
    Fra kr 2 532,00
  2. Thiny Slim+ K vegglampe LED 2700K, Bredde 60 - 150 cm
    Thiny Slim+ K vegglampe LED 2700K, Bredde 60 - 150 cm
    Fra kr 3 047,00
Set Descending Direction