NorDesign

[2] JP 1 innfelt base, med dimbar driver, diameter 6,4 cm, Matt hvit

[2] JP 1 innfelt base, med dimbar driver, diameter 6,4 cm, Matt hvit

kr 826,00

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Varenummer: E17 585490106
Nordesign
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
10W
JP 1 innfelt base, med dimbar driver, diameter 6,4 cm, i matt hvit farge. Denne driveren kan benyttes sammen med alle lampene i JP-serien. Se utvalg av lamper under tilbehør.

Driveren er tilkoblet i bakkant og trenger derfor en downlightkasse, slik at driveren får luft og ikke blir liggende dekket til av isolasjon.

Det unike og raske festesystemet er kjernen til JP.
Hele serien er designet med tanke på fleksibilitet, hvor det er plug & play gjennom hele linjen. Basene er utstyrt med plugg som kobles direkte mot plugg fra valgt spot eller pendel. Spot/ pendel monteres ved å presse opp i hullet på basen og vri til siden.

Mål: 

Diameter: 6,4 cm
Dybde: 3,3 cm
Hullmål: 5,7 cm
Materiale: Aluminium
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign