NorDesign

Nordesign

Nettbutikk med belysning fra NorDesign

NorDesign har som mål å designe, utvikle og markedsføre moderne LED-belysning til det skandinaviske markedet.

NorDesign er en midtnorsk belysningsleverandør med kontor og lager i Trondheim. De jobber først og fremst med utvikling og salg av eget sortiment, samtidig som de importerer varer fra for eksempel LEDS-C4.

Hos Lysbutikken.no får du hele NorDesign sitt sortiment! Ta gjerne kontakt dersom det er en lampe du ikke finner.

NorDesign fører et bredt utvalg av utelamper og innebelysning, med fokus på funksjonelle og moderne løsninger. NorDesign har et særlig fokus på bruk av LED-lyskilder og integrert LED i sine lamper.

NorDesign leverer også et stort utvalg teknisk belysning, i form av downlights og LED-strips. De leverer downlights til de fleste bruksområder, med lyskilder av høy kvalitet. LED-strips leveres i flere wattstyrker og både som ferdig sett eller som metervare. NorDesign fører også et stort utvalg profillister til LED-strips, transformatorer og LED-drivere, samt dimmere og lyskilder.

Vi kan skaffe reservedeler som løse glass og erstatningstrafoer til både eksisterende og utgåtte lamper fra NorDesign. Ta kontakt med oss dersom du har behov for dette.

Just Play

Kombiner spotter eller pendler i felles base for å sette sammen din egen lampe. Det unike og raske festesystemet er kjernen til Just Play.
Hele serien er designet med tanke på fleksibilitet, hvor det er plug & play gjennom hele linjen.