Lucide

Chago bordlampe, høyde 19 cm

Chago bordlampe, høyde 19 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 421,00

lucide
40W
Chago er en enkel og stilfull lampe. Takket være de myke pastellfargene og den kompakte designen, passer Chago fint inn i de fleste rom. Lampen kan tiltes og låses med håndskruer på siden av skjermen. Velg ønsket farge for leveringstid.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 19 cm
Bredde: 13 cm
Dybde: 15 cm
Lengde ledning: 180 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide