Egger Licht

Frame 150 Duo Downlight

Frame 150 Duo Downlight

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 489,00

Egger Licht
50W
X2
Frame 150 downlight kommer i hvit eller sort aluminium. Lyskildene kan tiltes i 30° vinkel slik at du kan tilpasse belysningen til individuelle ønsker og behov. Med denne downlighten kan du få utmerket belysning i hjemmet, enten på kjøkkenet, stuen eller kontoret som trenger god belysning. Trafo må kjøpes separat.

Mål: 

Lengde: 32,4 cm
Bredde: 18 cm

Lengde hullmål: 30,4 cm
Bredde hullmål: 16 cm

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht