Meny
Meny

Boxer vegglampe for fast montering 5W+3W LED, med USB-utgang

5W
3W
1612,-
Inkl mva.
Boxer vegglampe for fast montering 5W+3W LED, med USB-utgang is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 79200/08-H
Produktbeskrivelse
Boxer vegglampe med integrert LED-lys og USB-uttak for opplading av telefon. Lampen har to lyskilder som styres uavhengig av hverandre for god stemningsbelysning og leselys. Spotten kan tiltes og roteres. Velg farge.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 24 cm
Bredde: 13,5 cm
Fremspring: 10 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 375 + 225 Lumen
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 1,05 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.