Meny
Meny

Bentjer vegglampe for fast montering 6W+3W LED 3000K

6W
3W
1079,-
Inkl mva.
Bentjer vegglampe for fast montering 6W+3W LED 3000K is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 79201/09-H
Produktbeskrivelse
Bentjer vegglampe er for fast montering og leveres uten ledning. Lampen har to lysbrytere hvor en styrer baklyset og en styrer leselyset. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lampen har varmhvitt lys på 3000 Kelvin.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Med bryter
Mål: Diameter: 14 cm
Fremspring: 10, cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 350 Lumen + 200 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.