NorDesign

[1] JP P40-400 pendel (u/base), Sort/Gull

[1] JP P40-400 pendel (u/base), Sort/Gull

kr 1 411,00

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Varenummer: E17 109494005
Nordesign
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
8.9W
JP P40-400 pendel, i sort/gull utførelse, leveres uten base. I basen er det driver spesielt produsert for denne lampen. Velg ønsket base under tilbehør til denne lampen. Det finnes baser for en til flere lamper.

Regulering av høyde: Strekkavlaster er forsenket i toppen av pendel. Vri til siden og dytt kabel ned for kortere lengde.

Det unike og raske festesystemet er kjernen til JP.
Hele serien er designet med tanke på fleksibilitet, hvor det er plug & play gjennom hele linjen. Basene er utstyrt med plugg som kobles direkte mot plugg fra valgt spot eller pendel. Spot/ pendel monteres ved å presse opp i hullet på basen og vri til siden.

Mål: 

Høyde: 40 cm
Diameter: 4 cm
Lengde ledning (max): 150 cm
Annet: Bridgelux LED
Materiale: Aluminium/Polykarbonat
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 946 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 34°

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.

Nordesign