Lucide

Xio vegglampe for fast montering oval

Xio vegglampe for fast montering oval

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 828,00

lucide
4W
Xio vegglampe oval er en moderne vegglampe i strukturlakkert aluminium. Lampen har lysåpning oppover og nedover. På innsiden av lampeskjermen sitter det to parallelle plater som kan justeres uavhengig av hverandre for å forme lyskjeglen. Velg fargevariant for pris og leveringstid.

Merk at lampen kun er for fast montering. Lampen leveres inklusive 4W LED-pære og kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Høyde: 9,7 cm
Bredde: 13 cm
Fremspring: 11 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Medfølgende LED-pære er dimbar, 4W. 350lm og 2700 Kelvin
Materiale: Aluminium
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: G9
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide