Lucide

Talowe taklampe, diameter 60 cm, dimbar 42W LED 3000K 2520lm

Talowe taklampe, diameter 60 cm, dimbar 42W LED 3000K 2520lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 6 396,00

lucide
42W
Talowe taklampe er en moderne lampe i strukturlakkert aluminium. Det integrerte LED-lyset sitter på innsiden av lampeskjermen og skaper en illusjon av lysrefleksjon fra en skjult lyskilde. Velg farge.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Integrert LED-belysning.

Lampen finnes i flere størrelser.

Mål: 

Diameter: 60 cm
Høyde: 13 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 2520 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide