Meny
Meny

Römer vegglampe for fast montering E27, diameter 24 cm Cream

60W
1253,-
Inkl mva.
Römer vegglampe for fast montering E27, diameter 24 cm Cream is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 30276/01/38
Vi har flere modeller i Römer-serien. Her finner du Römer fra Lucide
Produktbeskrivelse
Römer vegglampe har en klassisk design med beige skjerm og veggfeste. Lampen har rustfarget arm. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Römer vegglampe er for fast montering og leveres uten ledning og bryter.

Lyspære medfølger ikke.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Diameter skjerm: 24 cm
Høyde lampe: 21 cm
Fremspring: 32 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 0,7 kg
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.