Lucide

Renate 2 taklampe, lengde 32 cm, Sort/Gull

Renate 2 taklampe, lengde 32 cm, Sort/Gull

kr 1 074,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 21123/02/02
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X2
Renate 2 taklampe er en moderne lampe i metall. Armaturen er sortlakkert med lampeskjermer i gullfarget perforert metall. Gullfargen bidrar til en varm og koselig glød. Benytt gjerne dekorative E27 Classic-pærer for ekstra flott effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Bredde: 10 cm
Lengde: 32 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide