Como lampeserie fra Norlys

Como vegg
Vegglampe i klassisk design. Glasset er slagfast klar polykarbonat. Hvit kuppel kan leveres. Hjørnefeste finnes som tilbehør. Como leveres i sort. Lampen er en del av en serie som inneholder vegglampe og teleskopstolper med 1 til 3 lyktehoder.

Como stolpe
Stolpelampe i klassisk design. Høyden på stolpen kan enkelt justeres. Glass i polykarbonat. Hvit kuppel kan bestilles. Festejern og markfeste bestilles separat. Como leveres i sort. Lampen er en del av en serie som inneholder vegglampe og teleskopstolper med 1 til 3 lyktehoder. Foten på stolpen har sekskantet sokkel. Avstand mellom boltehull er 20,5cm (3 bolter).

Norlys-Como-372
Norlys-Como-370
Set Descending Direction
Set Descending Direction

Norlys leverer lamper med høy kvalitet.

De utvikler stadig nye modeller, samtidig som de har stabilitet på modellene de har i dag. Det gjør det enkelt å kjøpe de samme lampene du kjøpte i dag, også i fremtiden.

Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning, samt områder innen prosjektbasert belysning. Norlys AS ble etablert i 1991, og har i dag datterselskaper i Sverige, Frankrike, Polen, Italia, og distributører i mange europeiske land. Nesten all produksjon skjer ved selskapets egen 12000m² store fabrikk, hvor det er ansatt 230 personer. Der foregår alt fra stansing og metallbearbeiding, fosforisering, galvanisering og lakkering til montasje og forsendelse.

logo-norlys-300x171