Marset

Plaff-On vegglampe/taklampe, diameter 50 cm, Sølvgrå - LAGERSALG

Plaff-On vegglampe/taklampe, diameter 50 cm, Sølvgrå - LAGERSALG

Spesialpris kr 1 899,00 FØR kr 4 174,00

Lager: 1 for omgående levering


Varenummer: E50 A628-024 37-outlet
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
8W
X4
Plaff-on 50 egner seg også like godt på vegg som i tak. Lampen er for fast montering og leveres uten bryter og ledning. Plaff-on er i lakkert aluminium med en opal, blåst glasskjerm. Glasset gir lampen et flott og behagelig lys. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.

Utgått utgave som selges til vi er tomme på eget lager.

Mål: 

Diameter: 50 cm
Høyde: 13,8
Tykkelse: 9 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 4
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo