Armaturhantverk

Öland gulvlampe, høyde 160 cm

Öland gulvlampe, høyde 160 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 968,00

AH-logo-rund
60W
Öland gulvlampe, med høyde 160 cm, er en flott gulvlampe som gir rettet lys. Lampen passer perfekt bak godstolen og er godt egnet som leselampe. Öland gulvlampe er en del av en større serie med lamper. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Høyde: 170 cm
Diameter: 30 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Vippebryter på lampehodet
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund