Lucide

Maren dobbel taklampe/vegglampe, lengde 31 cm

Maren dobbel taklampe/vegglampe, lengde 31 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 766,00

lucide
40W
X2
Maren dobbel taklampe/vegglampe i retro stil. Lampen er i pulverlakkert metall. Lampehodene kan tiltes og roteres. Velg mellom helsort variant eller sort med lampeskjerm i gullfarge og gullfargede detaljer.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Lengde: 31 cm
Bredde: 14 cm
Høyde/fremspring: 14,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Kun for fast montering. Leveres uten ledning og bryter
Materiale: Metall
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: E14
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide