LOOM Design

Lucia taklampe, diameter 60 cm, dimbar LED 5200lm 2700K

Lucia taklampe, diameter 60 cm, dimbar LED 5200lm 2700K

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 5 942,00

loom
46W
Taklampen Lucia har en stilig design, og det kan gi god generell belysning i alle store rom. Lampen er laget av metall, har integrert LED-lys og et mikroprismatisk deksel, som gir optimal lysspredning uten skygger og blending.

Mål: 

Diameter: 60 cm
Høyde: 11 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 5200 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja
Lysspredning: 90°

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design