Nordlux

LED-strip sett med fjernkontroll, RGB, 3 meter

LED-strip sett med fjernkontroll, RGB, 3 meter

kr 404,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 47970000
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
18W
LED-stripe med 6W LED per meter. Stripen leveres med fjernkontroll (IR). LED-stripen har en forventet levetid på 30 000 timer. LED-stripen har 3M-tape for enkel montering.

Ledning med plug-in trafo 120 cm, og LED-stripe på 300 cm. Stripen kan kuttes hver 10 cm for å korte inn til ønsket lengde.

IR-mottakeren sitter ved starten av LED-stripen.

Mål: 

Lengde: 300 cm
Ledning: 120 cm
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Farge på lyset: RGB
Lysspredning: 120°

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1