MiniLink

MiniLink benkbelysning og skapbelysning

MiniLink er et enkelt og fleksibelt 'plug-and-play'-system, som gir en ren linje med lys uten synlige dioder. La deg inspirere av de mange mulighetene MiniLink tilbyr.

MiniLink har integrert LED-strip i en aluminiumprofil med frostet avdekning i polykarbonat. Den gir en ren linje med lys uten synlige dioder. MiniLink kommer i lengdene 15, 30, 60, og 100 cm og kan enkelt skjøtes sammen med de mange ulike skjøtestykkene for å skape de lengdene og vinklene man ønsker. MiniLink bygger kun 8 mm og passer perfekt i kjøkkenskap, under overskap, bokhyller o.l.

Montasjevennlig og fleksibelt

MiniLink er montasjevennlig og fleksibelt. Her står man fritt frem til å velge de delene man vil ha, for å designe de lengdene og vinklene som er ønsket.

MiniLink-systemet er designet for å kunne monteres i inntil 6 meters lengde, og med skjøtestykker og kabler skreddersyr du enkelt din egen løsning.

MiniLink kan monteres på tre enkle måter - enten med montasjeklips, 3M tape eller magnet montasjesett.

Sammen med lampene medfølger 3M-tape, montasjeklips, endestykke og skjøtestykke for montering i rett linje. Annet tilbehør kjøpes i tillegg og finnes nedenfor.

Styringsmuligheter

MiniLink kan styres med on/off touch-bryter, touch-dimmer eller sensor. Meget montasjevennlig system, hvor det er 'plug and play' gjennom hele monteringen.

Strømforsyning til MiniLink

3 ulike strømforsyninger. Valg av strømforsyning er avhengig av hvor mange Watt (W) MiniLink tilsammen trekker. For å velge riktig strømforsyning, legger man sammen Watt-verdiene.

   

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en løsning.

Eksempel: 1 x MiniLink 2,5W + 2 x MiniLink 5W = 12,5W. Tilsammen trekker MiniLink 12, 5W, og har behov for en strømforsyning som er minimum dette (12,5W).

Du trenger :

Kontroller din bestilling at du har fått med det du trenger. Husk [1] Transformator, [2] Bryter, dimmer eller en powerkabel (om du har ekstern bryter) og [3] Lampe(r). Valgfritt tilbehør er merket med [4]. Ta gjerne kontakt med oss på telefon om du har spørsmål.

Set Descending Direction
Set Descending Direction