Marksløjd

[3] Garden 24 Lyssensor / Timer

[3] Garden 24 Lyssensor / Timer

Garden 24 lyssensor med timer-funksjon. Sensoren aktiverer lampene ved skumring og slukker lampene ved soloppgang. I tillegg kan timeren benyttes til å sette hvor lenge etter mørkets frembrudd lampene skal lyse - uavhengig av tid på døgnet. Kun lyssensor fungerer ved å sette timeren til "0", lampene holdes aktiverte døgnet rundt ved å sette timeren til "24".
kr 449,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E19 106936
markslojd

Mål: 

Høyde: 3,5 cm
Bredde: 10 cm
Dybde: 7,1 cm
Lengde ledning: 15 cm

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Markslöjd Lighting Group (MLG), er en av Nord Europas ledende produsenter innen belysning med drift i 13 land. MLG utvikler, fabrikerer og selger belysning både for hjemmebruk såvel som til offentlige bygg under fabrikantene "Markslöjd" "LampGustaf".  MLG eies av Vätterledens Invest.

Hovedkvarter for produkt utvikling, teknologi, kvalitet, miljø og innkjøp/salg ligger i Sverige og i Dongguan i Sør Kina. MLG WE (Western Europe) har sitt logistikksenter i Skåne i Sverige, og salgskontorer/distributører i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.

MLG FEI står for "Far East and International" og har kontorer i Hong Kong og Shenzhen i Kina. De tar seg av alt salg i andre markeder som f.eks Østen, Midtøsten og Oceania.

markslojd