Lucide

Fern takpendel, høyde 30 cm, Sort med klart glass

Fern takpendel, høyde 30 cm, Sort med klart glass

kr 2 677,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 25409/01/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Fern med høyde 30 cm er en rund takpendel som leveres med wireoppheng og klart glass. Lampen egner seg perfekt sammen med en dekorativ pære. Lampen kan dimmes med en ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 30 cm
Diameter: 20 cm
Høyde (max): 160 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Stofftrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide