Lucide

Eklyps vegglampe for fast montering, diameter 25 cm, 8W LED 480lm 3000K

Eklyps vegglampe for fast montering, diameter 25 cm, 8W LED 480lm 3000K

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 107,00

lucide
8W
Eklyps vegglampe er en lampe i aluminium og med integrert LED-belysning. Lampen sprer lyset likt 360 grader. Passer like godt på soverom, i gangen som stemningsbelysning i stuen. Velg farge.

Mål: 

Diameter: 15 cm
Fremspring: 3,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Aluminium
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 30 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 480 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide