Meny
Meny

w171 alma

Wästberg

w171 alma

Utgangspunktet til w171 alma er en sirkel av myke sinusbølger som sprer lyset. Formen er basert på en rotert sinusbølge, hvor lys og skygge skaper en lett gjenkjennelig karakter. Lampen kan både benyttes ensom, for eksempel hengende over ett bord, og som en gruppe i ett større rom - hvor det kan skapes ett mønster av flytende lyspunkter, som ett tak av lys.

Det lette utrykket av konsentriske sirkler kan varieres ved valg av lyskilde i E27-sokkelen. Den myke og reduserte formen skaper en behagelig atmosfære og gir en følelse av skulptur, selv i dagslys, hvor den satengmatte overflaten og fargen til overflaten dukker opp. Med dens slanke silhuett kan w171 alma monteres direkte i taket eller på veggen, eller fritt hengende som en takpendel. Dette gjør det enkelt å tilpasse lyset til hva situasjonen krever.

Lampen w171 alma var originalt utviklet til ett helt nytt samarbeidsprosjekt i Stockholm, kalt Alma. Tham & Videgård var betrodd oppgaven med å renovere de fem etasjene, og med å utvikle lyskildene til bygget sammen med Wästberg.

w171 alma
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Desc