Meny
Meny

Chago bordlampe, høyde 19 cm

40W
380,-
Inkl mva.
Chago bordlampe, høyde 19 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
RosaRosa

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 45564/01-H
Produktbeskrivelse
Chago er en enkel og stilfull lampe. Takket være de myke pastellfargene og den kompakte designen, passer Chago fint inn i de fleste rom. Lampen kan tiltes og låses med håndskruer på siden av skjermen. Velg ønsket farge for leveringstid.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 19 cm
Bredde: 13 cm
Dybde: 15 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,57 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.