Meny
Meny

Byske juletre i potte 90 cm, for batteri (3xAA), med timer

X40
941,-
Inkl mva.
Byske juletre i potte 90 cm, for batteri (3xAA), med timer is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 Oktober 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 606-79
Produktbeskrivelse
Byske er et flott juletre i potte som leveres med 40 varmhvite LED-lys. Sett på timeren og den lyser i seks timer, for deretter skru seg av i atten. Juletreet benytter tre AA batterier.

Batterier medfølger ikke.
Konstruksjon Formbar
Mål: Høyde: 90 cm
Diameter: 55 cm
Lengde tilkoblingsledning til batteri: 20 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.