Meny
Meny

Arthur vegglampe for fast montering, Sort/Kobberfarget

40W
710,-
Inkl mva.
Arthur vegglampe for fast montering, Sort/Kobberfarget is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 08224/01/30
Vi har flere modeller i Arthur-serien. Her finner du Arthur fra Lucide
Produktbeskrivelse
Arthur vegglampe har en moderne stil og gjør seg godt med en dekorativ pære. Lampen er for fast montering og leveres uten ledning og bryter. Lampen er dimbar ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 22 cm
Bredde: 18 cm
Fremspring: 15 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.