Meny
Meny

Adrian takpendel, diameter 16 cm

25W
339,-
Inkl mva.
Adrian takpendel, diameter 16 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Lys gråLys grå
Mørk gråMørk grå

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 48783003-H
Vi har flere modeller i Adrian-serien. Her finner du Adrian fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Adrian 16 takpendel er en del av en serie lamper fra Nordlux. Lampen er i metall og sørger for rettet lys ned. Lampen har en industrielt uttrykk med vingemuttere på siden. Lys grå lampe leveres med sort stofftrukket ledning, mens den møk grå lampen leveres med sort/hvit stofftrukket ledning. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 16 cm
Høyde skjerm: 22 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Høyde takkopp: 7 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: