Belid

Belid

Med kunnskap og erfaring ønsker Belid stadig å overgå sine kunders forventninger og samtidig opprettholde den høye kvaliteten som merkevaren Belid står for.

Belid er et svensk selskap lokalisert i Varberg, hvor de har hatt produksjon av lamper siden 1974. Her foregår alt fra lampedesign og utvikling av prototyper til metallstansing, lakkering og montering av ferdige lamper.

Lysbutikken fører fullt sortiment fra Belid. Hele deres utvalg finnes i vår nettbutikk. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er en lampe du ikke finner!

Belid kan levere lamper med enkle modifikasjoner spesifisert av kunde. Ta kontakt dersom du ønsker lampen i en spesiell farge eller en annen ledningslengde enn oppgitt. Vær oppmerksom på at spesialbestillinger har noe lengre leveringstid.

Belid produserer hjemmebelysning, både i form av utelamper og interiørlamper, samt belysning for hoteller, møte- og konferansearealer og offentlig miljø. Sortimentet er stort, og i stadig vekst, da Belid vil fortsette å utvikle lamper med tanke på fremtidens krav til miljøvennlige løsninger med lavt energiforbruk.

I tillegg til utvikling av helt nye lamper, er også videreutvikling og forbedring av viktig for Belid. Eksisterende lampeserier, som for eksempel Cato og Picasso, blir stadig utvidet med nye modeller og farger, og forbedret, for eksempel ved bruk av LED.

Belid leverer et stort utvalg lamper med innebygget LED. Samtlige av disse lampene leveres med en utskiftbar LED-modul, slik at man alltid har muligheten til å erstatte lyskilden dersom det skulle være nødvendig.

Belid har et stort sortiment som inneholder et bredt utvalg taklamper, som pendler og plafonder, vegglamper, gulvlamper og bordlamper, samt lampeskjermer i mange forskjellige tekstiler. I tillegg fører de utelamper, som pullerter, lyktestolper og vegglamper for utendørsbruk.

Metallet i Belid sine utelamper blir både galvanisert og anodisert før det pulverlakkeres. Dette for å sikre ekstra god beskyttelse mot rust og annen skade på overflaten. Dette gir holdbare og værbestandige lamper som varer i år etter år.

Vi kan også skaffe alt av tilgjengelige reservedeler og tilbehør, som reserveglass, transformatorer, lyspærer, pendeloppheng, takkopper og tilkoblinger, dersom det skulle være nødvendig.