Vegglamper til stuen

Bruk av vegglamper i stuen er en flott måte å skape en lun og trivelig stuebelysning. Her finnes alt fra vegglamper med lys opp og ned, indirekte belysning og lamper med justerbar arm. Justerbare vegglamper passer godt dersom du har sofaen eller godstolen stående ved en vegg. Lamper med indirekte belysning gir stuen et moderne preg, og bidrar til hyggelig stemning, perfekt ved gjestebesøk, TV- og filmkveld. Lamper med skjerm eller kupler tar seg også meget godt ut og kommer i mange varianter. Det vil alltids finnes en vegglampe som passer perfekt til din stueinnredning.

Vegglamper for allmennbelysning

Veggmonterte lamper i forskjellige utforminger for allmenn belysning. Disse lyssetter rommet på en fin måte og supplerer godt andre lamper som for eksempel tak- og gulvlamper.

Vegglamper med leselys

Lamper som egner seg godt som leselys. Disse lampene har ofte en litt mer begrenset lysspreding og er justerbare.

Spotlight tak og vegg

Spotlights har en mer retningsbestemt lysvinkel og er gjerne justerbare. Godt alternativ til downlight siden de er mer fleksible med henstyn til hvor man ønsker å rette lyset.

Belysning av malerier

Har du malerier eller annen veggkunst hengende i stua? Da er vegglamper for maleribelysning ideelle for å lyse opp bildene. Disse sender mesteparten av lyset mot veggen slik at de ikke forstyrrer annen stuebelysning, og fremhever det du ønsker.

Maleribelysning

Her finnes vegglamper utformet for å belyse malerier og veggkunst. Lampene vender ofte innover mot maleriet slik at det lyser godt opp uten sjenerende lys ut i rommet.