Taklamper til stuen

Bruk av taklamper er en praktisk og effektiv måte å lyse opp i stuen. Det finnes mange varianter perfekt for stuebelysning, lamper som gir god allmenn belysning, men som også tar seg godt ut og gir stuen et flott preg. Mange lamper finnes også i serier, slik at du kan bruke andre typer i samme stil til din stuebelysning. Taklamper med skjerm i opalglass, metall eller annen form for avdekning/skjerming fungerer godt som taklys da de både gir trivelig allmenn belysning i stuen, men også kan gi mer lys når det trengs, for eksempel til husvasken.

Se alle taklamper

Takpendler til stuen

Takpendler i stuen tar seg alltid godt ut, og gir en flott og behagelig stuebelysning. Disse kan henge over salongbord, spisebordet, i en mørkere krok eller hjørne av stuen. De kommer i mange varianter og størrelser, noen med fokusert lys, andre med større spredning og åpning mot taket, slik at du også får indirekte lys som fyller det området av stua på en fin måte.

Se alle takpendler

Lysekroner er flott i stua

Lysekroner har alltid vært en stor del av stuebelysningen. Sett et eksklusivt preg på din stue ved å henge opp en klassisk lysekrone med flere lyskilder og prismer. Ønsker du en mer moderne og minimalistisk form, finnes det også et rikt utvalg av moderne lysekroner som virkelig setter en spiss på stuebelysningen, og som kan passe godt sammen med annen belysning du har fra før.

Se alle lysekroner