Bordlamper

En bordlampe kan både gi god belysning samtidig som den er et dekorativt element i interiøret. Bruk gjerne filteret for lettere og finne den bordlampe du ønsker enten det er en funksjonell leselampe eller en dekorativ lampe. Vi har et stort utvalg bordlamper som vil passe ditt lysbehov.

kat-bordlampe-1024-632
 1. Larry bordlampe med dimmer, høyde 65 cm
  Larry bordlampe med dimmer, høyde 65 cm
  Fra kr 1 729,00
 2. Ledro B4391 bordlampe, med dimmer
  Ledro B4391 bordlampe, med dimmer
  Fra kr 3 197,00
 3. Len bordlampe, høyde 16 cm
  Len bordlampe, høyde 16 cm
  Fra kr 623,00
 4. Lilly marmor bordlampe, høyde 29 cm
  Lilly marmor bordlampe, høyde 29 cm
  Fra kr 940,00
 5. Ljusdal bordlampe, høyde 49 cm
  Ljusdal bordlampe, høyde 49 cm
  Fra kr 798,00
 6. Loop bordlampe med stepdimmer, høyde 37 cm
  Loop bordlampe med stepdimmer, høyde 37 cm
  Fra kr 1 649,00
 7. Loras bordlampe, høyde 32 cm
  Loras bordlampe, høyde 32 cm
  Fra kr 2 277,00
 8. Lunden bordlampe med tekstilskjerm, høyde 58 cm, Sort
  Lunden bordlampe med tekstilskjerm, høyde 58 cm, Sort
  Fra kr 1 785,00
 9. Mademoiselles bordlampe, høyde 42 cm
  Mademoiselles bordlampe, høyde 42 cm
  Fra kr 2 599,00
 10. Majlis bordlampe, høyde 49 cm
  Majlis bordlampe, høyde 49 cm
  Fra kr 535,00
 11. Maloto bordlampe, diameter 20 cm
  Maloto bordlampe, diameter 20 cm
  Fra kr 1 118,00
 12. Marbelous bordlampe, høyde 21 cm
  Marbelous bordlampe, høyde 21 cm
  Fra kr 791,00
 13. Marbol bordlampe, høyde 32 cm
  Marbol bordlampe, høyde 32 cm
  Fra kr 1 580,00
 14. Marine bordlampe, høyde 55 cm
  Marine bordlampe, høyde 55 cm
  Fra kr 1 198,00
 15. Marit bordlampe, høyde 12 cm
  Marit bordlampe, høyde 12 cm
  Fra kr 598,00

Bordlamper i mange former og farger

Bordlamper er en essensiell del av innredningen. De skaper trivelig stemning og bidrar til funksjonell belysning, gjerne i kombinasjon med andre lyskilder. Bordlampene kan være dekorative samt fungere som leselys. Lampene kan plasseres på sidebord ved sofa eller støttebord i stuen, kommoden i gangen, på skrivebordet på kontoret, i vindusposten, eller på nattbordet på soverommet.

Vårt utvalg bordlamper kommer i flere forskjellige stilarter, størrelser og materialer som dekker behovet enten man ønsker et stilrent uttrykk, god belysning eller stemningsfullt lys på kveldstid. Plasseres de i forskjellige rom kan de også utfylle annen belysning og sette et eget preg på innredningen.

Moderne bordlamper har ofte en ren og temabasert utforming. Her finnes lamper inspirert av alt fra hverdagslige objekter til natur og historie. De kan være utformet i industrielt design, i minimalistisk stil eller med et hint av orienten. De kommer i mange størrelser, og passer til alt fra å være dekorative midtpunkt på et støttebord til små lamper i vindusposten.

Bordlamper med tekstilskjerm tar seg godt ut på hjørnebord eller kommoder og gir en varm og diffus belysning. Her finnes alt fra design rettet mot sammensetning av lampens helhetlige utseende, til varianter med utvalg av flere lampeskjermer for et variert og særegent uttrykk.

Skrivebordslamper egner seg godt på kontoret eller ved lenestolen i lesekroken. De har gjerne justerbar lysretning og finnes også i utgaver med bordfeste. Her er godt leselys satt i fokus.

Bordlamper med glasskjerm er som regel i kombinasjon med andre materialer, noe som betyr et rikt utvalg av spennende detaljer og design. Disse kan lyse godt opp i begrensede områder av rommet og bidra til koselig stemningsbelysning.

Bordfot for dekorpære setter selve lyspæren i fokus. Her er mulighetene mange, og lampens uttrykk kan endres ved bruk av forskjellige dekorpærer. De mest dekorative pærene er ofte med vakker utforming og er laget for å gi en stemningsfull belysning i et avgrenset område.

En bordlykt er gjerne enkle og dekorative lamper.

Vi har også bordlamper som er batteridrevne og oppladbare, slik at enkelt kan benyttes på terrassen eller midt på spisebordet uten ledning. De er også praktiske å ha ved eventuelt strømbrudd. 

Noen lamper kommer med USB-utgang for opplading av mobil eller nettbrett. Praktisk både på arbeidsbord, nattbord eller på kommoden i gangen. Nattbordslamper er laget for å gi belysning i et avgrenset område ved sengen. De kan gi godt leselys, orienteringslys i mørket, eller dempet stemningsbelysning.

En figurativ bordlampe har kreativ design som gjerne etterligner virkelige gjenstander. Disse vil sette et personlig preg på for eksempel barnerom, hobbyrom og bibliotek.