Belysning av hagen

Belysning av hagen

Tips & råd

Belysning av hagen

Belysning av hagen er et stort felt, da en hage kan bestå av så mange ulike miljøer.

Dersom du har ønske om å belyse en sti eller gangvei over plenen, kan du benytte både høye og lave lamper som gir deg godt med lys. Om du velger at de lyser blendefritt ned på bakken eller om de skal være rundstrålende, avhenger mye av hvilken stil du har på huset i nærheten.

Skal du lyse opp busker, trær eller døde ting, slik som en statue eller stein, anbefaler vi å benytte rettet og kaldt lys. Det gir best effekt.

Det finnes også flyttbare lamper som kobles til strømnettet med støpsel. Det kan være en fil løsning om du ikke vil ha belysning permanent på plenen. Du kan også benytte lamper som går på batteri eller som er oppladbare.

Om du bare vil ha dekorativt lys finnes det et stort utvalg med lamper som drives av solceller eller som er for batteri med timer og/eller lyssensor.

Pullert

Pullerter er mindre lyktestolper som kan gi godt orienteringslys og sette et flott preg på hagen og gårdsplassen.

Blomsterstolpe

Blomsterstolper er ideelle lamper for bruk langs stier, gjerdet og i blomsterbed. Alle lampene kan monteres på fast dekke. Noen varianter har base for nedgravning eller festejern for nedstøpning som tilbehør.

Hagespot

Spotter som passer godt til å lyse opp beplantning, fuglebad, små fontener og statuetter.

Solcelledrevet dekorlys

Batteridrevet og solcelleoppladet dekorlys i mange forskjellige utforminger. Her finnes alt fra bordlykter, hengende dekor, med jordspyd, slynger og figurer.

Lanterner og lykter

Lanterner og lykter skaper en lun og koselig stemning og kan brukes uansett årstid. Her finnes oppladbare, vanlig batteridrevne med tidsstyring og varianter med solcelleopplading.

Lystau

Lystau eller lysslanger bøyelige og lett håndterbare. De består av flere LED-lyspunkter på rekke, og har gjerne frostet eller klar avdekning. Noen varianter kan skjøtes og kuttes for mer fleksibilitet.

Service & Garanti

Når du handler hos Lysbutikken.no, er du garantert den beste service og garanti.

Det gis full garanti og reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle elektriske produkter. Det er minimum 2 års garanti på alle lamper. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. 

Så lenge det kan skaffes, tilbyr vi også reservedeler til eldre lamper.


Garden24 

Garden 24 - Et svært populært belysningssystem for hage og terrasse.

 5-års garanti på lykilden

 Integrert LED med lavt energiforbruk

 Montere selv, uten hjelp av elektriker

 Utvid enkelt etter behov