Meny
Meny

Zimba 112 krystallkrone, diameter 117 cm

40W
X21
89900,-
Inkl mva.
Zimba 112 krystallkrone, diameter 117 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 311701701
Produktbeskrivelse
Zimba er en mektig krystallkrone i senklassisistisk stil, kjennetegnet ved det enkle, stilrene designet. En krystallkrone på denne størrelsen egner seg best i rom med stor takhøyde. Hvis man skal kunne gå under lampen burde det være 210 cm fra gulvet til lampens bunn.

Lampen har et vakkert, luftig og detaljrikt topparti som leder til et fossefall av åttekantede prismer, også kalt myntprismer, som forbinder toppartiet med den nederste ringen. Lampen er utstyrt med prismedekorerte holdere til stearinlys, og avsluttes med en vakker, bølgende bunn som henter igjen myntprismene og forsterker det enkle, stilrene uttrykket. Prismene bryter lyset og bader rommet i en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 117 cm
Høyde: 155 cm
Vekt: 45 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs