Meny
Meny

Work takpendel, diameter 37 cm

60W
2370,-
Inkl mva.
Work takpendel, diameter 37 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
Lys gråLys grå
Mørk blåMørk blå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E05 750115-H
Produktbeskrivelse
Work er en arbeidslampe utformet med det mål å skape en lyskilde som lyser opp en stor overflate uten å lage et skarpt lys. Med sitt industrielle utseende, forteller Work historien om den industrielle innstillingen at færre og færre folk engasjerer seg og arbeider i dag. Som sådan, er Work en påminnelse om en tid da verden virket mer stabil og forutsigbar.

Uansett hvilken farge du velger, er alle i matt delikat utførelse. Lyspære medfølger ikke. Ledningsfargen varierer med fargen på lampen.

Mål: Diameter: 37 cm
Høyde: 21 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Silicone kabel
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Tom Stepp

Tom Stepp

Tom Stepp (født 1950) bor og arbeider i Helsingør, Denmark. Han gikk ut av Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1980, samme år startet han Tom Stepp Industrial Design. Han har jobbet med en rekke Skandinaviske og internationale selskaper, som er kjent for sin eksklusive design og høye kvalitet.
Hans designarbeid består av å lage møbler for kontraktsmarkedet, private hjem, tilrettelegge belysning, bygningsarkitektur og brukskunst. Han er respektert for kvaliteten i sitt arbeid og har vunnet flere priser. Eksempler på tidligere arbeider inkluderer Passage sofaen fra Swedese, Prime Time Easy Chair fra Fredericia Furniture og Fez lampen fra Design by Frandsen.