Meny
Meny

W084 Studioilse t1 bordlampe

35W
8768,-
Inkl mva.
W084 Studioilse t1 bordlampe is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Brun ledningBrun ledning
Rød ledningRød ledning

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E51 WB084T100-H
Vi har flere modeller i W084 Studioilse-serien. Her finner du W084 Studioilse fra Wästberg
Produktbeskrivelse
W084 Studioilse t1 bordlampe
Betjening Med dimmer
Mål: Høyde: 52 cm
Dybde: 44 cm
Diameter fot: 13,3 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Fargegjengivelse CRI > 90+
Lysstyrke: 670 Lumen
Tilleggsinformasjon
Produsent
Wästberg

Wästberg er designbelysning som dekker behovene for både det profesjonelle så vel som det private marked. Dette er interiørbelysning med høy fokus på design og teknologi med utstrakt bruk av LED integrert i sine belysningsprodukter.

Magnus Wästberg

Magnus Wästberg
Foto: Mikkel Heriba

Lampefirmaet Wästberg oppsto fra den bråmodne innsikten hos en ung svensk mann. Han hadde identifisert en systematisk svikt rådende i de fleste kontorer og offentlige steder i verden - et problem så monumentalt at ingen verken orket, eller ønsket, å konfrontere det.I ett utgitt manifest med tittelen Lamps for Neanderthal Man (2008), skisserte han en utvikling som hadde gått galt i svært lang tid. I korte trekk hadde man i en misforstått jakt etter effektivitet og standardisering blitt fratatt private sfærer, med lys som eneste beskyttelse.

Wästberg ønsket å bringe lyset nærmere mennesket. Åpne øynene til dem som lukker dem, uten å blende dem. Gjenopplive verdsettelsen av sublime skygger og kontraster. Effektivisere bruken av energi og materialer, spesielt viktig i en verden som har overskredet sin moralske myndighet.

Med en nedskalert generell takbelysning, og sofistikert direkte lys fra skrivebordslamper, vegglamper, gulvlamper og pendellamper, ønsket Wästberg å bygge en ny helhet. Kalde og sterile omgivelser med konstant statisk lysstyrke kunne omgjøres til et stemningsfullt miljø gjennom vakker og funksjonell belysning som egner seg for trivsel. Det gjensto å skape den sofistikerte direkte belysningen.

Etter å ha drevet på i nesten ni år, har Wästberg nå forlatt sin egen private sfære - til å bli betraktet som en etablert aktør i, og for, det offentlige søkelys. Dette har ikke hindret utviklingen av lamper for folks hjem.

Forøvrig har lite har endret seg siden starten. Det som gjenstår er i dyp respekt for den mest grunnleggende av menneskelige behov - uttrykt ved en kombinasjon av estetikk, avansert teknologi og ressurssparing. Det som også gjenstår er det tette samarbeidet med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, designere og belysningseksperter.

Designer

Ilse Crawford

Ilse Crawford

Foto: Leslie Williamson

Ilse Crawford er en designer, faglig og kreativ leder som med sitt hovedoppdrag setter menneskelige behov og ønsker i sentrum for alt det hun gjør. Som grunnlegger av Studioilse, sammen med hennes tverrfaglige, London-baserte team, virkeliggjør hun sin filosofi. Dette innebærer å skape miljøer hvor mennesker føler seg komfortable, offentlige rom som gjør at folk føler seg hjemme og boliger som er beboelige og fornuftige for folk som bor i dem. Det betyr å designe møbler og produkter som støtter og forbedrer menneskelig atferd og handlinger i hverdagen. Det betyr å gjenopprette den menneskelige balansen i merkevarer og bedrifter som har gått seg vill..

 

Studioilse står bak en rekke prosjekter som har blitt referansepunkter på sine felt. De jobbet med Soho House Group i nesten et tiår, utviklet DNA på tvers av en rekke merkeutvidelser som inkluderer Cecconi's, Babington House, Soho House New York, Cowshed og The Electric. De utformet Aesops første butikk i London. De gjenskapte gjestfriheten med Ett Hem i Stockholm og flyselskapets lounge-konsept for Cathay Pacific.

Som grunnlegger av avdelingen Man og Wellbeing på Design Academy Eindhoven, utvider Crawford sitt oppdrag ved å lære en ny generasjon av studenter til å alltid stille spørsmål om hvorfor og hvordan deres arbeid forbedrer virkeligheten i livet.

For Wästberg har Studioilse utviklet lampeserien Studioilse w084.