Meny
Meny

Voss vegglampe G12

4707,-
Inkl mva.
Voss vegglampe G12 is available for purchase in increments of 1

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E15 Voss
Produktbeskrivelse
Moderne fasadebelysning i lakkert aluminium. Velg lysåpning (fast) og farge på lampen. Leveres i fargene aluminium og grafitt. Hvit kan spesialbestilles.

Velg lysåpning på lampen. Lampene i miljøbildene har lysåpning B.

Du må også velge modell for 35W eller 70W metallhalogen. Disse pærene har lang levetid og høyt lysutbytte (ca 3-4 x vanlig halogen pr watt). Lyspære medfølger ikke, og må kjøpes i tillegg.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 18 cm
Bredde: 16 cm
Dybde: 27 cm
Materiale: Aluminiumsfarget / Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Norlys

Norlys leverer lamper med høy kvalitet. De utvikler stadig nye modeller, samtidig som de har stabilitet på modellene de har i dag. Det gjør det enkelt å kjøpe de samme lampene du kjøpte i dag, også i fremtiden.
Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning, samt områder innen prosjektbasert belysning. Norlys AS ble etablert i 1991, og har i dag datterselskaper i Sverige, Frankrike, Polen, Italia, og distributører i mange europeiske land. Nesten all produksjon skjer ved selskapets egen 12000m² store fabrikk, hvor det er ansatt 230 personer. Der foregår alt fra stansing og metallbearbeiding, fosforisering, galvanisering og lakkering til montasje og forsendelse.
Les mer om Norlys