Meny
Meny

Vidor vegglampe for fast montering, med bryter, Sort/Gull

40W
757,-
Inkl mva.
Vidor vegglampe for fast montering, med bryter, Sort/Gull is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 05226/01/30
Vi har flere modeller i Vidor-serien. Her finner du Vidor fra Lucide
Produktbeskrivelse
Vidor vegglampe er en retro lampe i sortlakkert metall. Innsiden av lampeskjermen er i satinert gullfarge. Lampehodet kan tiltes vertikalt 90 grader. Benytt gjerne en E27 toppforspeilet lyspære for optimal effekt.

Merk at lampen kun er for fast montering. Bryter på lampe. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Diameter veggfeste: 8 cm
Diameter skjerm: 16 cm
Fremspring: 24 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 1,81 kilo
Materiale: Metall
Annet: Bryter på lampen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.