Meny
Meny

Valentina vegglampe, 6W LED

2449,-
Inkl mva.
Valentina vegglampe, 6W LED is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 166003
Vi har flere modeller i Valentina-serien. Her finner du Valentina fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Valentina-vegglampen har en elegant og stilren design laget med en base av metall, og en skjerm i flott rillet plexi-glass, samt med innebygd LED. Vegglampen lyser oppover og gjennom den rissede skjermen, hvilket gir flotte lyseffekter på veggen og ut i rommet. Vegglampens vakre design og belysning er ideell for inngangen, kjøkkenet og stuen. Valentina-vegglampen er fra den vakre Valentina-lampeserien inspirert av high fashion, bestående av en pendel, en bordlampe, en batterilampe samt denne vegglampen, alt med den vakre rillede-skjermen.
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto