Meny
Meny

Valentina takpendel, 6W LED

2169,-
Inkl mva.
Valentina takpendel, 6W LED is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 166001
Vi har flere modeller i Valentina-serien. Her finner du Valentina fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Valentina-pendelen har et elegant og stilig design med en fin risset plexiglasskjerm som gir en vakker effekt, og er ideell over kjøkkenbordet samt inne i stuen. Pendelen er med innebygd LED og lyser nedover og gjennom den rissede skjermen, som gir flotte lyseffekter ut i rommet.

Du kan velge å montere pendelen alene eller på i en rekke, og lage en lysekrone med flere Valentina, se eventuelt de mange forskjellige baldakinene til dette formålet. Valentina-pendelen er hentet fra den vakre Valentina-lampeserien, inspirert av high fashion, bestående av denne pendelen, en bordlampe, en batteri-bordlampe og en vegglampe, alt med den vakre rillede skjerm.
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto