Meny
Meny

Lori vegglampe med lyssensor, høyde 22 cm, IP44, Antrasitt

15W
929,-
Inkl mva.
Lori vegglampe med lyssensor, høyde 22 cm, IP44, Antrasitt is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 14893/01/30
Vi har flere modeller i Lori-serien. Her finner du Lori fra Lucide
Produktbeskrivelse
Lori vegglampe er med lyssensor som sørger for optimal strømsparing. Lampen tennes når det blir mørkt og lyser helt til solen står opp. Lori vegglampe en en del av en serie lamper.

Lyspære medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 21,8 cm
Diameter: 12 cm
Fremspring: 14,7 cm
Vekt: 1,2 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.