Meny
Meny

Limal taklampe utendørs, høyde 29 cm, Sort

60W
996,-
Inkl mva.
Limal taklampe utendørs, høyde 29 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 11875/01/30
Vi har flere modeller i Limal-serien. Her finner du Limal fra Lucide
Produktbeskrivelse
Limal utendørs taklampe i cottage-design kombinerer klassisk og landlig stil. Lampen er i grovt strukturlakkert aluminium, noe som får den til å se ut som den er laget av støpejern. Benytt gjerne en E27 dekorativ tubepære for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 29,2 cm
Diameter: 12,4 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 0,9 Kilo
Materiale: Aluminium
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.