Meny
Meny

Dukan vegglampe / taklampe, IP65, Sort

15W
X2
1241,-
Inkl mva.
Dukan vegglampe / taklampe, IP65, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 15802/02/30
Vi har flere modeller i Dukan-serien. Her finner du Dukan fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dukan utendørs taklampe/vegglampe er en tidløs og klassisk lampe i sort stålramme og med glassvegger. Lampen har to lyskilder montert i hver sin retning for optimal spredning av lys. Lampen kan også monteres innendørs. Benytt gjerne E27 dekorative pærer for optimal effekt.

Merk at lampen er for fast montering. Leveres uten leding og bryter. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Mål: Bredde: 22 x 22 cm
Høyde / Fremspring: 8,7 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Aluminium / Glass
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.