Meny
Meny

Ava taklampe med Smart Light

9.5W
949,-
Inkl mva.
Ava taklampe med Smart Light is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 2019016003-H
Produktbeskrivelse
Ava Smart utendørs taklampe med integrert LED-belysning og Nordlux Smart Light Light Bluetooth. Lampen kan kobles mot Nordlux Smart Light-app slik at enkle funksjoner som å slå av og på lampen i tillegg til å velge mellom orienteringslys eller full belysning kan gjøres.

Leveres også med alternativ avdekning som skjuler halve lampen, noe som gjør at den også egner seg godt som vegglampe.

Ved bruk av Smart-sensor kan lampen aktivere orienteringslys ved mørkets frembrudd og endrer til full belysning ved registrert bevegelse. Se tilbehør.

Nordlux Smart Light:
Nordlux Smart Light benytter Bluetooth Mesh-teknologi. Dette gjør det mulig å styre enheter både innendørs og utendørs med stabil og sikker Bluetooth-kommunikasjon mellom enhetene. Siden standarden er svært lite energikrevende, kan også batteridrevne enheter kobles til, for eksempel lys- og bevegelsesessensorer. Nordlux Smart Light gjør det mulig å styre basisfunksjoner lokalt helt uten å registrere en brukerkonto og oppgi personlige opplysninger.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Diameter:20 cm
Fremspring: 6,7 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 600 Lumen
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nordlux Smartlight Bluetooth
Lysspredning: 160°
Materiale: Aluminium / Plast
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.