Meny
Meny

Egon vegglampe med bevegelsessensor, 8W LED 2700K 450lm, Sort

8W
749,-
Inkl mva.
Egon vegglampe med bevegelsessensor, 8W LED 2700K 450lm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 49061003
Produktbeskrivelse
Egon er en moderne utendørs vegglampe med en flott rektangulær form. Lampen har integrert LED som bidrar til lang levetid og lavt energiforbruk.

Egon vegglampe har to lysfunksjoner. Ved skumring tennes et mykt lys på sidene av lampen. Når sensoren registrerer bevegelse tennes lampen.

Nordlux gir 5 års LED-garanti på lampen.

Sensoren kan justeres slik at du velger hvor lenge lampen skal lyse etter at bevegelse er registrert. Du kan justere fra 5 sekunder til 15 minutter. Lyssensoren er også justerbar fra 10-2000 lux, slik at du kan velge hvor mørkt det skal være før lampen tenner. Bevegelsessensoren registrerer bevegelse i 110° område, opptil 8 meter fra lampen.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 17,5 cm
Bredde: 13 cm
Fremspring: 5,6 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 450 Lumen
Kan dimmes? Nei
Materiale: Aluminium/Plast
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.