Meny
Meny

Voice høytaler med lys changing colour, diameter 10 cm

366,-
Inkl mva.
Voice høytaler med lys changing colour, diameter 10 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 362-83
Vi har flere modeller i Voice-serien. Her finner du Voice fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Voice Bluetooth høyttaler med RGB-lys. Kan kobles til smarttelefon eller nettbrett. Endre lysfarge til rett stemning. Perfekt på stranden eller verandaen. Lades innendørs.

Lysinnstillingene har fire moduser; selvvalgt farge, automatisk rullering av farger, fade ut og inn mellom farger, og lys som blinker i takt med musikken.

USB-ladekabel medfølger. Utskiftbart oppladbart 18650Li-Ion-batteri medfølger. Andre lydkilder kan kobles til via 3,5 mm AUX-kabel (mini-jack til mini-jack), medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 11 cm
Diameter: 10 cm
Lengde ledning: 50 cm
Farge på lyset RGB
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.