Meny
Meny

FollowMe Plus, LED, Oppladbar bordlampe, høyde 43 cm

3.2W
3798,-
Inkl mva.
FollowMe Plus, LED, Oppladbar bordlampe, høyde 43 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 A657-010
Vi har flere modeller i FollowMe-serien. Her finner du FollowMe fra Marset
Produktbeskrivelse
FolllowMe lampen har brutt ny grunn i lysbransjen som en vakker, portabel lampe du kan bære med deg overalt, et personlig objekt med lys og varme. Tre år senere kommer FollowMe Plus fra Marset, en større og sterkere versjon av lillebror FollowMe. FollowMe Plus komplementerer originalen, men gir litt ekstra lys når det er nødvendig. Denne versjonen skiller seg ut ved å kunne skape en egen atmosfære av lys som gjør den egnet til å bruke som bordlampe, nattbordslampe eller til bruk på gulvet.

Håndtaket i eik inviterer deg til å bære den med deg. Begge lampene bruker LED teknologi og har en bevegelig skjerm i opal polykarbonat som gir koselig atmosfærisk lys, og direkte leselys. En 3-stegs dimmer på lampefoten regulerer lysintensiteten og gir lampen en utholdenhet mellom 5 og 20 timer samt at en micro USB kabel gjør det enkelt og raskt å lade opp FollowMe. Lading av tomt batteri tar 10 timer.

Lampen er ikke fuktbestandig.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Høyde: 43,5 cm
Diameter: 18,5 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 478 Lumen
Kan dimmes? Integrert step-dimmer
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper